Доскорошният капитан на ЦСКА - Иван Турицов, отритнат и депресиран в отбора


Доскорошният капитан на ЦСКА - Иван Турицов, отритнат и депресиран в отбора
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6675 0

Доскорошният капитан на ЦСКА - Иван Турицов, минава през трудни времена в клуба. В последно време той се цепи от "червения" колектив и не говори почти с никого от съотборниците си, твърди вестник "България днес". Защитникът изглежда изолиран от отбора и сякаш е изпаднал в психологическа дупка.

Как се стигна дотук?

Турицов сам си влоши положението на "Българска армия", като си изпусна нервите след първия евромач със Сепси (0:2). Той скочи на част от феновете на тима, които в края на миналия сезон го подкрепиха, след като изпусна дузпа в мача с ЦСКА 1948. Мнозина смятат, че този пропуск е коствал титлата на ЦСКА.

Защитникът използва цинизми и псувни по адрес на привържениците, а по-късно им се извини, но това не помогна. Той се опита да избегне тълпата запалянковци и след равенството със Славия и бързо да се прибере в автобуса, но бе забелязан и привикан от тях.

Едва не се стигна до саморазправа с него

Запалянковците обиждаха и псуваха доскорошния си любимец, като имаше реална опасност от физическа саморазправа, пише изданието. Напрежението все пак бе потушено навреме от стюарди и полиция и не се стигна до по-грозни сцени. А ето какво имаха да кажат на Турицов феновете след избухването му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички