Доскорошен играч на ЦСКА е спряган за трансфер в Ливърпул


Доскорошен играч на ЦСКА е спряган за трансфер в Ливърпул
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2006 0

Доскорошният бранител на ЦСКА Раул Албентоса е спряган за трансфер в шампиона на Англия Ливърпул. Испанският защитник, който през лятото разтрогна с "армейците" заради кризата, предизвикана от коронавируса, е свободен трансфер и вариант за отбраната на мърсисайдци, твърди немското издание 90min.de.

Както е известно, Ливърпул загуби големия си лидер в отбрана Върджил ван Дайк до края на сезона. В тази връзка германският сайт е изготвил списък от 10 свободни агенти, които Ливърпул би могъл да привлече за временно решение на отсъствието на Ван Дайк. Сред тях фигурира и името на бившия играч на ЦСКА.

"Албентоса е на 32 години и няма отбор от миналото първенство. Той има и опит в английския футбол. През сезон 2014/15 бе част от тима от Чемпионшип Дарби Каунти , където записа 9 мача. Голяма част от кариерата му обаче премина в Испания", пише изданието за бившия футболист на "армейците".

В последно време се говори, че ръководството на Ливърпул планира да привлече един от най-обещаващите млади бранители в света, който да за в бъдеще да бъде партньор на Ван Дайк в центъра на отбраната (повече по темата чететет тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички