Дончич в пълна контра на Ел Маестро след Локо София - ЦСКА: Кой крив, кой прав?


Дончич в пълна контра на Ел Маестро след Локо София - ЦСКА: Кой крив, кой прав?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1876 0

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич говори след загубата от ЦСКА с 0:1, която е и трета поредна в първенството за неговия отбор. Наставникът обаче остана много доволен от своите футболисти и представянето им.

Той изрази напълно различно мнение от колегата му начело на "армейците" Нестор Ел Маестро. Дончич смята, че отборът му е изиграл най-силния си мач през пролетта, че е заслужавал поне точка, както и че ЦСКА не е надиграл "железничарите" и просто са вкарали едно положение през първата част. В същото време Ел Маестро пък заяви, че съперникът не е имал голови положения.

"Съжаляваме, днес изиграхме най-добрия си мач от пролетния дял на първенството. Честитим на нашите момчета за борбата до последната минута. Имахме млад вратар - 20 години, втори мач му е, мисля. Всички останали също изиграха мач на добро ниво. С борбата заслужихме поне една точка. ЦСКА не ни надигра, просто имат качествени футболисти и вкараха ранен гол от една ситуация през първото полувреме. Това промени мача. Имахме положения, за съжаление не вкарахме и не спечелихме точки.

Младият ни вратар получи шанс, защото другите двама са контузени. В живота и във футбола е така - когато получиш шанс, трябва да го използваш. Той заслужаваше. Мисля, че пази много добре днес. Има добро бъдеще пред него" - започна Дончич.

Лука Дончич доволен от Локомотив София след загубата от ЦСКА

Дончич говори след ЦСКА

Наставникът бе категоричен, че ако отборът показва тази игра до края, то няма никакви притеснения, че Локомотив София може да изпадне от българския елит. Той завърши с това на какво ще разчита срещу Черно море, който е съперникът на тима в следващия кръг.

"Ако повторим тази игра от днес срещу ЦСКА, един класен отбор, няма да имаме проблеми за изпадане, защото в момента сме в ситуация, в която ни трябват точки. С тази борба и агресия няма да имаме проблем за изпадане.

По-добре играем като гости. Просто не знаем причината. Днес играхме и с четирима нападатели накрая, но пак не вкарахме гол. Това е футболът.

Ще разчитаме с добра организирана защита и бързи преходи и контраатаки да опитаме да изненадаме Черно море. Това също е отбор от класа, бори се за титлата. Ще търсим нашия шанс да вземем поне една точка" - завърши пред "Диема спорт".

Вижте и мнението на Нестор Ел Маестро след победата за ЦСКА - с което Дончич не се съгласи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички