Ел Маестро посочи 3-те неща, от които феновете на ЦСКА трябва да са доволни


Ел Маестро посочи 3-те неща, от които феновете на ЦСКА трябва да са доволни
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3266 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след успеха с минималното 1:0 като гост на Локомотив София. Той призна, че това не е бил най-силният мач за отбора през кампанията, но и че най-важното е, че са спечелили точките.

Специалистът посочи и трите неща, заради които днешният двубой все пак е бил успешен. На първо място това бе, че записаха трета поредна победа, на второ, че имаше суха мрежа, а на трето - че все пак са взели трите точки.

"Това не беше най-доброто ни представяне през сезона. Второто полувреме беше трудно без опонентът да има много шансове, но все пак трудно. Опитваме да се позитивни - пет поредни победи е добре, суха мрежа е добре, три точки са перфектното. В сряда отиваме за шеста поредна победа.

Не виждам подобрение в нападение, защото спечелихме миналия мач с 4:0, а днес само с 1:0. С двете ситуации на Каранга - две греди (бел. ред. едната е от засада), имахме положения. В друг мач щяхме да вкараме за 2:0 и да спечелим без напрежение. Има още девет мача до края и ще опитаме да спечелим всички" - започна той.

Ел Маестро посочи Бусато за най-добрия вратар в Първа лига

Ел Маестро обяви Бусато за най-добрия

Последва въпрос за Густаво Бусато и умението на вратаря да играе сам срещу противников нападател и да спасява в такива ситуации, при което Ел Маестро заяви: "Бусато е най-добрият вратар в лигата".

"Доволен съм от представянето на Шакич. Солиден както винаги. Ще е трудно без Юга. Вторият ни капитан и един от най-добрите ни играчи. Имаме добър отбор и ще опитаме да го заменим по най-добрия начин. Ще бъде труден мач срещу Локомотив - различен от първия, играят по различен начин и ще трябва да се подготвим по различен начин. Уверен съм, че ще изиграем добър мач" - каза още наставникът.

Вижте повече за това как ЦСКА даде свидна жертва за Левски, но спря "странна" серия срещу Локомотив София (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички