ЦСКА с ключово решение преди европейския реванш


ЦСКА с ключово решение преди европейския реванш
Снимка: Cska.bg

1968 0

ЦСКА ще лети в сряда за Дъблин, където ще изиграе реванша си от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Сейнт Патрикс. "Армейците" имат да намаляват гол пасив, а от ръководството на колоса са взели ключово решение, с което да улеснят футболистите си.

"Червените" ще летят с чартърен полет между двете столици, като идеята е по този начин да си спестят транспортните неволи, които преживя съперника им. Всъщност ирландският тим се прибра едва вчера у дома след няколко отменени полета.

По план ЦСКА трябва да се прибере в България в четвъртък вечер, веднага след двубоя. Не е ясно обаче дали тогава пътуването ще бъде безпроблемно, тъй като Лудогорец изпита известни трудности след реванша си срещу Шамрок Роувърс преди две седмици, макар че също пътуваше с чартър.

С делегацията на ЦСКА по традиция се очаква да пътуват легендите Георги Велинов, Петър Жеков и Димитър Якимов. Под въпрос остава Димитър Пенев, който пропусна и визитата на Македония Гьорче Петров. Този път обаче с тима ще пътуват и няколко привърженици на тима, които спечелиха томбола със своите абонаментни карти. 

Вижте каква сума са спечелили "червените" от продажбата на Жорди Кайседо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички