До петима подсилват ЦСКА през лятото, трима от тях - с класата на Хайнц


До петима подсилват ЦСКА през лятото, трима от тях - с класата на Хайнц
Снимка: cska.bg

4638 0

Вече на няколко пъти стана на въпрос, че в ЦСКА работят върху лятната си трансферна кампания. Днес "Тема спорт" излезе с повече подробности за плановете за подсилване на "червените", които имат реални шансове да бъдат шампиони на България този сезон.

Изданието съобщава, че на "Българска армия" следят доста футболисти, но планират да привлекат между 3 и 5. Трима от тях трябва да отговарят на класата на единственото им зимно попълнение - Тобиас Хайнц. Те трябва да повишат сериозно качеството в състава на Саша Илич и да помогнат за атака на групите в някой от евротурнирите.

В ЦСКА ще се опитат да се подсилят във всички линии, като няма да вземат повече от петима нови. "Червените" търсят нови играчи за центъра на защитата си, халфовата линия, по фланговете и върха на атаката. Набелязани са и няколко крайни бранители.

Неотдавна българският гранд беше свързван с чешкия защитник Матей Ханушек, който е собственост на Спарта Прага, но играе в турския Анкарагюджю под наем. Па Конате от Ботев (Пд) също се смята, че е в полезрението на столичния тим. Във вчерашния ден ЦСКА беше свързан и с черногорски защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички