Джони Велинов: Стамен Белчев е един от най-добрите у нас! Дайте му време!


Джони Велинов: Стамен Белчев е един от най-добрите у нас! Дайте му време!
Снимка: Lap.bg

1180 0

Големите промени в ЦСКА, които настъпиха в края на изминалата седмица, биват приети радушно от голяма част от феновете на отбора, а и не само.

Какво се случи?

Късно в неделя родният гранд най-после послуша феновете си и взе решение да се раздели с треньора Нестор Ел Маестро. На негово място, на пожар, се завърна наставникът на дублиращия тим Стамен Белчев.

Още: Наскоро завърнал се в Ботев Пд след контузия: Излизаме без страх срещу ЦСКА!

По-голямата част от "червената" общност приветства рокадата. Подобно е мнението и на една от най-големите легенди на 31-кратните шампиони - Георги Велинов. Митичният бивш страж сподели впечатленията и очакванията си от специалиста.

"Аз и преди съм казвал, че когато няма резултати, смяната на един треньор винаги стои на дневен ред. За мен Стамен Белчев е един от най-добрите треньори в България. Не съм човекът, който да каже дали това бе подходящият момент, или трябваше да се случи по-рано", започна Джони пред "Мач Телеграф" и продължи.

Георги Велинов посъветва ЦСКА да даде време на Стамен Белчев

Дайте време на Стамен Белчев!

Още: Стамен Белчев получил обаждане от ЦСКА часове преди обявената раздяла с Нестор Ел Маестро

"Правилното за мен тук е изборът на Стамен Белчев. На нас ни остана едва ли не само Купата. Мисля, че ще ги вдигне още за мача в сряда. Ръководството взема тези решения, но го казвам пак – за мен Стамен Белчев е един от най-добрите треньори в България.

Той сам го е доказал. При него отборът играе един най-добрия си футбол, така че аз съм 'за'. Има си ръководство, което да вземе крайното решение, но за мен лично заслужава да остане начело на отбора за по-дълго време", допълни още бившият страж.

Стамен Белчев определи голямата цел пред ЦСКА, наясно е какви промени ще направи в отбора

Само един от щаба на Нестор Ел Маестро е получил предложение да остане в ЦСКА, но той отказал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички