Стамен Белчев получил обаждане от ЦСКА часове преди обявената раздяла с Нестор Ел Маестро


Стамен Белчев получил обаждане от ЦСКА часове преди обявената раздяла с Нестор Ел Маестро
Снимка: БГНЕС

1558 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че не иска да мисли много напред в бъдещето и резултатите ще покажат дали ще остане в тима и след края на сезона.

Как се е стигнало до завръщането му в ЦСКА?

Белчев обясни как се е стигнало до завръщането му в ЦСКА

Той разказа, че всеки от трите пъти, в които пое "червените" е мечтан, като сподели как се е стигнало до назначаването му този път. "Първият път беше много неочакван. Йорданеску тогава отказа, свалиха ме от автобуса на втория отбор. Всеки път се вълнувам, когато поемем най-големия клуб в България – ЦСКА. Истината е, че в неделя преди обяд ми се обадиха. Аз се бях прибрал в Хасково. Веднага пътувах обратно. Срещнах се с Орманджиев и Филип Филипов. С двамата уговорихме нещата и така се случи", което означава, че това е само няколко часа преди официализирането на раздялата с Нестор Ел Маестро. 

Аз предложих Анатоли Нанков. Познаваме се добре, разбира се. Според мен контузиите не идват от медицинския екип. Може би ще променим някои неща при натоварването, но тези контузии и на Мартин Стойчев, и на Иван Турицов са неприятни, но медицинският екип прави всичко възможно да се справя по най-добрия начин", заяви Белчев.

Как може да се прекъсне доминацията на Лудогорец?

Той бе попитан и как може да се прекъсне доминацията на Лудогорец. "Зависи от много неща това да се прекрати доминацията на Лудогорец – от постоянство, доверие, работа и позитивизъм. Ръководството трябва да се довери на един треньор изцяло за много работи и нещата ще са много добре".

"Не искам да коментирам интервюто на Гриша Ганчев (б.ред. в което заяво, че съжалява единствено за раздялата с Белчев и Ел Маестро). Надявам се да го докажа с работата си. Това, че феновете скандираха името ми, може само да ме радва. Знам какви са очакванията на феновете", допълни Белчев, който е наясно какво иска да се промени в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички