Стамен Белчев определи голямата цел пред ЦСКА, наясно е какви промени ще направи в отбора


Стамен Белчев определи голямата цел пред ЦСКА, наясно е какви промени ще направи в отбора
Снимка: Lap.bg

2092 0

Стамен Белчев говори на официална пресконференция при повторното си завръщане в ЦСКА. Той замени на поста Нестро Ел Маестро и сподели какво смята да промени, както и целите пред тима.

"Никога няма да коментирам мой предшественик. Имам идея за някои неща, които трябва да се променят спрямо моята философия. Когато реших да започна знаех с какво разполагам и с какво се захващам.

Разликата е голяма с Лудогорец, но играем всеки мач за победа и накрая ще правим сметките. Като цяло Купата, да, целта е да играем в Лига Европа. На този етап много ще е е трудно да станем шампиони, реалната цел е Купата, но ЦСКА винаги се бори най-високото", заяви Белчев. 

Още: Само един от щаба на Нестор Ел Маестро е получил предложение да остане в ЦСКА, но той отказал

Белчев е мотивиран да помогне на ЦСКА

Относно това какви промени ще предприеме: "Много промени няма да са полезни на този етап, ще направя размествания спрямо моите виждания. Надявам се да извлека най-доброто от моментното състояние и да ползвам играчите в най-добрата форма. Предполагам, че разбирате, че с крила доста не разполагаме, няма и откъде да взимаме, ще се справяме с наличното", заяви той относно въпрос на репортер на Sportlive.bg, че не се ползват толкова крила

"В момента, в който водихме преговори, това беше едно от условията, нещата, на което обърнахме внимание. 2 години работих с тези момчета, ще им дам шанс, но те трябва да си го заслужат. Кога и как ще го получат предстои да разберем.

Освен Чорбаджийски и Антонов имам поглед, но не искам да казвам конкретни имена. Има момчета, които са близо до договор с отбора. Всеки, който тренира остава на разположение. С Лазар Туфегджич говорих Когато остана доволен, ще го включа в групата и ще го ползвам. Ще разчитаме изцяло на всички футболисти. Имаме 9 мача до 27-и май, дай Боже с финала, ще давам възможност на почти всички и ще давам възможност на почти всеки", допълни той относно използване на млади играчи, тъй като доскоро бе наставник на дубъла.

"Отношенията ми са много добри с ръководството. Резултатите удължават договора и го съкращават. Не искам да бягам от въпроса, но така е в ЦСКА. Сигурен съм, че феновете ще подкрепят отбора, не е важно мен как ще посрещнат. Искрено разчитам на играчите, за да останат доволни хората", допълни той.

Още: Стамен Белчев познава кухнята на ЦСКА, но годни ли са продуктите?

Голмайстори в Първа лига през сезон 2023/24: Още голове, но без промени

От суперталант на ЦСКА до брокер за година - Иван Турицов промотира Иван Митрев

Официално: ЦСКА пусна билетите за 1/2 финала с Ботев Пловдив, какви са цените?

Исторически миг на "Българска армия": Легендарното табло стана на пух и прах (ВИДЕО)

С какво ги убеди? Шефовете на ЦСКА с 3 условия към Стамен Белчев - 1 от тях е за юношите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички