Джони Велинов изживя наново успеха над Монако и отсече: Нека мачът с Лудогорец е исторически!


Джони Велинов изживя наново успеха над Монако и отсече: Нека мачът с Лудогорец е исторически!

963 0

Легендарният вратар на ЦСКА - Георги (Джони) Велинов, се върна в един от любимите си спомени с екипа на "червените" - мачът с Монако през септември 1982 година. Тогава двата тима играят на "Българска армия" 1/16-финал за КЕШ и българският тим побеждава с 2:0.

"Това е стадион мечта, да играеш тук е голяма гордост, голяма радост. На тази врата вкарахме последния гол и ги елиминирахме. Вратарят им след мача седеше на топката и не искаше да си тръгне, не можеше да повярва", върна се в спомените си Джони.

Той дори мислено за момент се върна преди 41 години и направи движения, сякаш пази за ЦСКА срещу френския тим. После Велинов заговори за последния мач, който "армейците" ще изиграят на този стадион - срещу Лудогорец.

"Последният мач, за голяма радост, е с нашият върл противник. И нека да го изживеем с настроение, с желание за победа. Носталгията я забравяме тука. Искаме да бъде исторически мач, остава исторически момент и бъдещето е пред нас", каза големият вратар във видео, публикувано в канала на клуба.

От ЦСКА призоваха всеки фен да сподели любим спомен в социалните мрежи, като тагне клуба и добави хаштаг #СпомениОтАрмията. Най-интересните истории ще бъдат споделени в каналите на клуба. А ето какво ще си прибере от "Армията" Джони Велинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички