Джеки изригна срещу всички в ЦСКА, защити съдиите в България и Борислав Михайлов


Джеки изригна срещу всички в ЦСКА, защити съдиите в България и Борислав Михайлов

2322 0

Легендата на ЦСКА - Георги Димитров, изригна срещу всички, свързани с клуба в момента, като ги нарече "некадърници". Джеки, както още е известен бившият български национал, защити Борислав Михайлов и призна, че единствено съдиите в България заслужават хубави думи.

"Нищо общо нямам с тези хора, които са там (на "Българска армия"). Те са некадърници, а с некадърници нищо не се постига. По-лошо от това, което е в момента, трудно може да стане. Такова чудо не е било никога. И за Люпко Петрович не знам въобще за какво дойде" - заяви пред "Меридиан мач" той.

"Не знам защо му се обръща толкова внимание на този. Да не е Бекенбауер? Излязъл сега Бодуров, пише някакви неща. За някои работи може и да е прав. Ама защо сега ги казва - толкова дни след събитията. Хубави думи мога да кажа само за съдиите в България. Те, хората, поне се развиват. Това го казвам съвсем сериозно. И още нещо искам да кажа. Който си мисли, че проблемът на българския футбол са Боби Михайлов и Ники Михайлов, е много далеч от истината" - завърши Джеки.

Междувременно, според последните информации - руски треньор може да поеме ЦСКА за постоянно. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ла Лига


Петима съотборници, които не намериха общ език с Лео Меси

Може би няма футболист, който да не е искал да поиграе с великия Лионел Меси, но невинаги е било възможно за съотборниците...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама