Джеферсон: Щастлив съм в ЦСКА и България, липсват ми само бобът и топлината


Джеферсон: Щастлив съм в ЦСКА и България, липсват ми само бобът и топлината
Снимка: принтскрийн

2321 0

Левият бек на ЦСКА Джеферсон разкри пред медии в родината си, че е щастлив в България и му лупсват малко неща. Бразилецът призна, че не мисли за трансфер в друг клуб, тъй като иска да постигне целите си с ЦСКА, а именно - спечелването на титлата в Първа лига.

"Възстанових се след контузия и операция и се радвам, че се връщам и помагам на съотборниците си, които се борят за лидерството. Но беше труден момент, защото бях сам, далеч от семейството. А и футболистът иска винаги да играе, но има и такива неща във футбола. Трябва да сме спокойни и да се опитаме да се върнем в игра възможно най-бързо", сподели защитникът пред gauchazh.clicrbs.com.br.

ДЖЕФЕРСОН: ИСКАМ ДА СТАНА ИДОЛ В ЦСКА, ТУК КРЕЩЯТ ИМЕТО МИ

"За да реализираме мечтите си, трябва да имаме трудности. В живота ми до днес нищо не е било лесно и вярвам, че няма да продължи да бъде. Всяко предизвикателство, което приемам, е за доброто на семейството ми. Храната тук не е толкова различна, просто липсва боб, казва той със смях. - Студът е проблем, той вече е тук и е сложно да се справя с него, както в началото на годината. Но мога само да благодаря на Бога, че мога да отговоря на това предизвикателство".

"Договорът ми с ЦСКА е до май 2020 г. Тук е различно от Бразилия и сезонът приключва в средата на годината. Досега не съм се свързвал с нито един клуб, отчасти и заради контузията ми. Мисля, че ми предстои пети мач, откакто се възстанових от контузията. И обичам да живея ден за ден. Ако Бог постави нещо ново на пътя ми, ще го приема с отворени обятия. Не обичам да мисля твърде много за бъдещето, защото така си създаваме очаквания, които може да не се сбъднат", сподели бразилецът.

Каква е приоритетната трансферна цел на "червените" за догодина четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички