ЦСКА работи по преотстъпването на Ивайло Чочев в клуба?


ЦСКА работи по преотстъпването на Ивайло Чочев в клуба?
Снимка: sport.livesicilia.it

2457 0

Въпреки че има оскъден бюджет за зимни трансфери, ЦСКА се е прицелил в апетитни футболисти, като приоритетната им цел е халфът на Палермо Ивайло Чочев. Както е известно, българският национал бе продаден на италианския клуб именно от клуба от "Българска армия". Контрактът на играча с настоящия му клуб е в сила до 2020 година, а цената му е 1,7 млн. евро.

Към момента 25-годишният футболист се намира в сложна ситуация в Палермо. Медиите в Италия пишат, че членът на Серия Б вече търси къде да преотстъпи един от петимата си най-скъпи футболисти.

Чочев не е играл от лятото, тъй като се възстановяваше от тежка контузия и операция. Още преди месец националът се възстанови, но въпреки това не попада в състава за двубоите от Серия Б, тъй като сам е отказал на треньора си Роберто Стелоне.

БЕЗ НОВИ ИГРАЧИ В ЦСКА ПРЕЗ ЗИМАТА

"Стелоне е попитал играча дали се чувства готов да бъде на пейката срещу Венеция, но е получил отрицателен отговор. Срещу Карпи и Козенца пък въобще не попадна в групата. Явно през януари ще се поднови сагата с преотстъпването му", написа "Джорнале Ди Сицилия".

Треньорът обаче твърди, че Чочев още чувства болки и не иска да рискува здравето му. Той все пак се появи в последните секунди на дербито с Пескара. Халфът би свършил чудесна работа на ЦСКА в средата на терена, където отборът не намира търсената класа с настоящите изпълнители - Рубен Пинто, Кристиан Малинов и Жанио Бикел, пише изданието.

През лятото сайтът transfermarkt.com публикува списък с най-скъпите български футболисти. Чочев е в топ 10. Вижте на кое място е и кои са останалите играчи в десетката в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички