Джеферсон: Искам да стана идол в ЦСКА, тук крещят името ми


Джеферсон: Искам да стана идол в ЦСКА, тук крещят името ми
Снимка: принтскрийн

1497 0

Защитникът на ЦСКА Джеферсон се чувства много щастлив в България. Той се чувства подкрепян от феновете на тима и мечтае да стане техен идол. Това разкри бразилецът в интервю за ESPN.

"Много съм щастлив в България, чувствам се добре. Със сънародника ми Каранга ни спират на улицата често. Когато ме представиха пред феновете в приятелски мач, те крещяха името ми", сподели бранителят.

Той се похвали с една случка от първите си дни в София.

"Има един много страстен привърженик на ЦСКА, той притежава известен ресторант. Когато пристигнах в София, бях с мениджъра си и отидохме на вечеря в неговия ресторант. Той не ни позволи да платим сметката по никакъв начин. Каза, че това е подарък от феновете заради пристигането ми", хвали се Джеферсон през смях.

"Искам да стана шампион на България, което е напълно възможно, тъй като сме само на 3 точки зад лидера. Освен това сме в полуфиналите на Купата на България. След това искам да постигна по-големи неща, да бъда идол в този велик клуб и да постигнем успехи в Европа", призна бразилецът.

Не е ясно на какво стъпва ентусиазмът на играча, след като той не се представя силно в първенството ни дотук. Дори легендата на "червените" Петър Жеков наскоро обяви, че Джеферсон е менте и ако самият той потича две седмици, ще скрие топката на бранителя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички