Джарета в Италия: ЦСКА прилича малко на Ювентус


Джарета в Италия: ЦСКА прилича малко на Ювентус
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5990 0

Спортният директор на ЦСКА направи любопитно сравнение за българския клуб. Пред медии в родината си италианецът заяви, че "червените" "малко приличат" на Ювентус.

"Много ми харесва в ЦСКА, защото можете да дишате герба на този клуб, който е най-големият в страната и в страните от Изтока. Малко прилича на Ювентус от източна Европа. Чувствам огромна отговорност от това и се надявам, че всичко ще върви добре. Днес играем последния мач от редовния сезон. Ние се борим за крайната победа, но след това ще има плейофи, така че има още дълъг път пред нас. Тук през последните 7 години господарят е бил Лудогорец. Ние имаме добър екип, ще се опитаме да разбием яйцата в кошницата и да продадем кожата си скъпо", коментира Джарета пред "Sportiva".

СТАНА ЯСЕН СЛЕДВАЩИЯТ ИЗЛИШЕН В ЦСКА ПРИ ПЕНЕВ

Относно нивото на българския футбол бившият директор в Удинезе каза: "През последните 4-5 години нивото се покачва отново, защото има няколко чужденци, идващи от Испания, Бразилия и Португалия и сега искат развитие и при треньорите", обясни италианецът. А каква е голямата трансферна цел на "червените" през лятото - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички