Дижон говори за провала с Али Соу, имало забавяне от... България


Дижон говори за провала с Али Соу, имало забавяне от... България
Снимка: БГНЕС

3374 0

Френският елитен Дижон проговори за проваления заради няколко минути трансфер на нападателя на българския ЦСКА - Али Соу. От клуба признават, че са били готови още в 23:30, но забавянето е дошло от България.

"Наблюдавахме този играч известно време. Когато се занимавате с финализиране на трансфер в последния ден, е много сложно. Миналата година имахме подобен случай с Мунир Шуиа и тази година знаехме това. Но тогава той попадна от грешната страна и нямахме нужда от него.

Сега имаше проблем със сканирането и изпращането на документите от България. Всичко беше готово от наша страна в 23:30 часа. Всичко, което беше необходимо го имахме. Подписахме споразумението, за да можем да приключим с документацията" - съобщават президентът на клуба Оливие Делкур.

Али Соу вече дори беше подписал с клуба, но поради малкото забавяне сделката се провали. А цели трима играчи на ЦСКА са с контузии след Етър и са под въпрос за първия мач от групите на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички