Официално: Фабрини отряза Левски и премина в ЦСКА


Официално: Фабрини отряза Левски и премина в ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5566 0

Италианският халф Диего Фабрини стана третият футболист в последните малко над 24 часа, който подписа с ЦСКА. Той се очакваше да премине в Левски, но е избрал "червените". Договорът му с тях е за 3 години, обявиха от клуба.

Действащият като плеймейкър футболист идва от румънския елитен Ботошани, където през изминалия сезон изигра 31 мача, записвайки 5 гола и 5 асистенции. Богатата кариера на 29-годишния Фабрини започва в Емполи, след което заиграва в Серия А с тимовете на Удинезе и Палермо.

Следват трансфери и изяви в Чемпиъншип с екипите на Уотфорд, Милоул, Бирмингам и Мидълзбро. След 4-годишния престой на Острова, халфът носи екипите на Специя и испанския Овиедо, преди да акостира в шампионата на северната ни съседка.

Диего Фабрини има в актива си един мач за националния тим на Италия - през 2012 година в контрола срещу Англия. Освен това е изиграл 12 срещи за младежката формация на "адзурите". Според медия в Румъния ЦСКА го е спечелил с огромна заплата. Вижте каква е тя в този материал

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички