"Денят, в който козируваме"! Христов Стоичков се преклони пред дамите за 8-и март


"Денят, в който козируваме"! Христов Стоичков се преклони пред дамите за 8-и март
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1801 0

Най-великият български футболист в историята - Христо Стоичков, показа, че макар да е считан от мнозина за грубиян и нецепещ басма никому на терена, той може да бъде истински джентълмен извън него.

Легендарната осмица качи емоционален пост в социалните мрежи по повод 8-и март, с който честити празника на всички дами у нас и по света. Женското присъствие винаги е играло голяма роля в живота на Стоичков.

Самият той определи Деня на жената като любимия си празник. Освен майка му Пенка и неговата жена - Мариана Стоичкова, с която са щастливо женени от 35 години, Камата има две дъщери - Михаела и Христина, сестра - Петя, както и внучката му Миа, с която е истински горд. 

"8 март е! Денят, в който ние, мъжете, козирувяме мирно пред нашите цветя! 8 март е любимият ми празник! Почитаме всички дами! Всички майки! Вие сте по-добрата половина на света! Вие сте ни създали и ние се прекланяме пред вас! Никого не деля, прегръщам всички дами по света", написа той в социалните мрежи.

Неотдавна, едната от дъщерите на Стоичков - Мика, тръгна по стъпките на баща си. Тя официално пое отговорен пост в Българската професионална футболна лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички