"Давал съм пари на отбори да спрат ЦСКА, опитвам да помагам на Сираков, но рядко се виждаме"


"Давал съм пари на отбори да спрат ЦСКА, опитвам да помагам на Сираков, но рядко се виждаме"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8604 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков даде доста интересно интервю, в което говори по немалко теми. Една от тях касаеше и големия съперник ЦСКА, като Батков открито призна, че е стимулирал финансово съперници на "армейците" да им взимат точки и да ги спират.

Разбира се, това се е случвало, когато "сини" и "червени" са се борили за титлата. Батков бе категоричен, че никога не е участвал в черно тото.

"Никога не съм участвал в черно тото. Давал съм премии на отборите срещу съперника за титлата, да вземат точки на ЦСКА. Това е! И си го признавам" - заяви бившият собственик на Левски в интервю пред колегите от "Марица".

Още: Дълговете на Левски с всеки: Наско Сираков, Тодор Батков, Спас Русев и Васил Божков

Тодор Батков е опитвал да помогне на Наско Сираков

Тодор Батков призна, че опитвал да помогне на Наско Сираков

Освен това той призна, че е опитвал да помага на настоящия мажоритарен собственик на "сините" - Наско Сираков. Все пак Батков допълни, че двамата не се чуват и виждат особено често. Батков спомена и за тежестта да си собственик.

"Следя какво се случва в Левски, а и в българския футбол изобщо. Но всичко има край. Опитвам се да помагам на Наско Сираков с каквото мога, макар че рядко се чуваме и виждаме. Днес да си собственик на клуб е голямо бреме.

Заради Станишев, Борисов, Батков и Михайлов: Томов обясни как отнели лиценза на ЦСКА за Шампионска лига

Парите са крайна величина - в един момент свършват или намаляват драматично. Всеки божи ден ставаш с чувството на отговорност, че идва край на месеца, а там са живи хора. Допълнително са стотиците хиляди, които преживяват всичко с Левски" - каза още той. Освен това Тодор Батков коментира и Гонзо, като отново намеси Левски и ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички