Тодор Батков за Георги Иванов - Гонзо: Морален човек е, няма да бутне Левски за сметка на ЦСКА


Тодор Батков за Георги Иванов - Гонзо: Морален човек е, няма да бутне Левски за сметка на ЦСКА
Снимка: Levski.bg

2730 0

Бившият президент на Левски Тодор Батков бе поредният, който коментира избирането на Георги Иванов - Гонзо за президент на Българския футболен съюз. Батков направи любопитни разкрития, като посочи, че той е минал по футболната стълбица, за разлика от Димитър Бербатов.

Батков защити Гонзо от нападките

"Глупост е, че няма образование. Има, даже сме помагали да го вземе, защото той дойде от Пловдив с осми клас (б.р. – преминава от Локо Пд в Левски през лятото на 1997 г.). Сега ми каза, че упорито учи английски. Звънна ми в деня след конгреса, честитих му. Започна с "шефе". Спрях го, вече не съм шеф. Трябва да се даде шанс на Гонзо. Стига с този хейт", сподели Батков пред "marica".

Още: Йордан Лечков отново призова за помощ от държавата: Футболът е захвърлен на бунището

Морален човек, който не участва в договорки

Гонзо получи подкрепа от Тодор Батков

"Доволен съм. Георги Иванов игра при мен и го познавам много добре - цялото му семейство. Първо, Гонзо е голям спортист. Мъжкар, но и джентълмен. Изключително упорит, не се отказва никога. Помним кървавия му гол срещу ЦСКА през 2000 година, когато ни донесе титлата. С превързана глава - сигурно 90 процента от футболистите щяха да искат носилки и линейки.

Второ, мина по цялата стълбица на футбола, което Бербатов го няма. Беше треньор в тежки за Левски години. Работи в пловдивския Локомотив, в Черно море. Стана ръководител, спортен директор. Преди 2-3 години ми звънна и каза: "Шефе, Боби ме кани за спортен директор в БФС". Казах му да отиде задължително, защото ще добие поглед от съвсем друго ниво. Справи се нелошо.

Георги е морален човек. Никога няма да бутне Левски за сметка на ЦСКА. Не е участвал никога в мръсотии, които ги има понякога – като залагания, купени, продадени мачове. Абсурд! Мъжкар е", допълни още бившият президент на Левски. А идея на Гонзо в БФС да плаща на клубовете за налагане на българи в мачовете.

Още:  Бивш защитник на ЦСКА за Георги Иванов: Ако някой си мисли, че той ще бъде кукла на конци, то сериозно се е объркал

Феновете на Стяуа Букурещ с викове срещу БФС и в подкрепа на ЦСКА като гости на Лудогорец (ВИДЕО)

Дълговете на Левски с всеки: Наско Сираков, Тодор Батков, Спас Русев и Васил Божков

Заради Станишев, Борисов, Батков и Михайлов: Томов обясни как отнели лиценза на ЦСКА за Шампионска лига

ЦСКА и Левски заедно на път: Как този полет сблъска ненавиждащи се босове

Левски не забрави Тодор Батков на 17-и октомври, пожела му дълголетие и бъдещи щастливи мигове

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички