Дамбраускас сподели очакванията си за мача с ЦСКА и похвали Любо Пенев


Дамбраускас сподели очакванията си за мача с ЦСКА и похвали Любо Пенев
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1176 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори преди полуфинала за Купата на България срещу ЦСКА. Специалистът коментира и новия наставник на "червените" Любослав Пенев, за когото се изказа ласкаво. Дамбраускас е категоричен, че "армейците" ще играят по различен начин.

"Очаквам абсолютно различен мач от този, който вече играхме. Треньорът не е същия, всички знаем какъв тип треньор е и какъв играч е бил Любослав Пенев. ЦСКА ще бъде с много по-различно лице. От собствен опит знам, че когато дойде треньор, изповядващ философия за атакуващ футбол се вдига атмосферата, защото играчи от такова ниво винаги искат да играят атакуващо. Ние трябва да бъдем готови да посрещнем всичко, което може да ни предостави ЦСКА и да си играем нашата игра.

Да, това което искам е Лудогорец да е активен на терена. Футболистите трябва да знаят начина, по който искаме да играем, да атакуваме и да се защитаваме. Търсим правилния баланс, който да ни донесе успеха във въпросните мачове. Мачът в сряда е първото полувреме, а второто ще бъде следващата седмица.

Резултатът от първия мач няма да гарантира място на финала. Трябва да подходим сериозно към мача. Имахме дълъг период без официални мачове и малко или много се излиза от ритъм. Смятам, че успяхме да направим добър тренировъчен процес и подобрихме някои неща. Всички тренираха добре, но ни липсваха официалните мачове" - заяви Дамбраускас.

Наставникът на "орлите" допълни още, че няма да се връща към мача с Царско село, защото ЦСКА е различен отбор. А от Лудогорец излязоха с оплакване заради съдията, избран за мача с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички