Икоко: Всички от ЦСКА могат да ни създадат проблеми


Икоко: Всички от ЦСКА могат да ни създадат проблеми
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1035 0

Защитникът на Лудогорец Жордан Икоко даде интервю пред "Мач Телеграф" преди срещата на "орлите" с ЦСКА. Конгоанският бранител заяви, че не е знаел за треньорската смяна в столичния тим и си припомни тежките мачове на разградчани срещу Царско село.

"Те са добър отбор. Всички могат да ни създадат проблеми, независимо дали са нападатели, халфове или защитници. Записаха добро представяне в Лига Европа. Знаем, че имат лидери в отбора, но ще следим всички в мача, а не само някои футболисти.", заяви Икоко по адрес на армейците.

Бранителят не пропусна да сподели и задоволството от работата с Валдас Дамбраускас. Според Икоко литовецът дава по-ясни наставления от предишния треньор Павел Върба и с назначаването му Лудогорец се е превърнал в по-интересен проект. Икоко добави, че мечтата му с Лудогорец е да играе в групите на Шампионска лига.

"За целта трябва да минем през спечелването на шампионската титла. Това е най-важното. Но играем още в два турнира. Отдавна не сме печелили Купата на България, защо да не вземем и този трофей в края на сезона? Ще играем до края за всички купи", сподели Икоко.

Ето как Дамбраускас коментира шансовете на Лудогорец да играе в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички