Николай Бодуров похвали Любо Пенев и е оптимист за Купата


Николай Бодуров похвали Любо Пенев и е оптимист за Купата
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1986 0

Бившият играч на ЦСКА Николай Бодуров даде интервю за Дарик радио, в което сподели очакванията си за полуфиналното дерби между "армейците" и Лудогорец, както и мнението си за новия треньор на ЦСКА Любослав Пенев .Според Бодуров срещата противопоставя двата най-силни отбора в страната. Защитникът похвали Любослав Пенев, като каза, че той е сред най-добрите в България.

"ЦСКА ще живне при Любо Пенев и ще играе по-добре. Познавайки го и като знам какъв стил практикуува, ще играят по-атакуващо и ще създават повече ситуации. Преди в защита стояха добре, но нека не се лъжем, в атака бяха доста зле. Не можеха да създадат една ситуация и разчитаха на грешка на противника. За отбор като ЦСКА това не е правилно", коментира Бодуров.

"При Любо Пенев определено мисля, че ще почнат да създават положения. Той играе атакуващ футбол, правилно, според мен. Ще дойдат и победите, но трябва време. По Европа ги оставят треньорите година, две - тука на втория месец, ако имаш равен и загуба, те махат. За всяко нещо трябва време. Трябва да го оставят да работи. Дори да губи и да не спечели нищо първата година. Трябва да наложи своите виждания", добави защитникът.

"Мисля, че е ясно за всички, че Лудогорец ще е шампион и няма какво да стане. При положение, че ЦСКА го докараха до директен мач и наистина играха слабо тогава. Ако там бяха победили, щеше да стане друго, но не мисля, че при тази разлика Лудогорец ще изпусне титлата. Те ще са шампиони, а ЦСКА ще вземе Купата според мен", завърши Бодуров.

Междувременно Лудогорец изригна с нападки към Съдийската комисия след назначенията за полуфиналите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички