Лудогорец - ЦСКА: Такъв гол "червените" не бяха получавали


Лудогорец - ЦСКА: Такъв гол "червените" не бяха получавали
Снимка: LAP.BG

5798 0

Дербито Лудогорец - ЦСКА се отчете с антирекорд за "червените" още в ранните минути на срещата. Проучване на Sportlive.bg показа, че за пръв път през сезона възпитаниците на Бруно Акрапович допускат гол в първите 10 минути на която и да е среща, като статистиката е за целия сезон, включително при предишните треньори на армейците. 

Още в 4' бившият кадър на ЦСКА Кирил Десподов направи за смях защитата на съперника по лявото крило, нахлу в наказателното и стреля силно. Бусато успя да отбие топката, но тя попадна в Текпетей, който се бе оказал непокрит от защитата, и крилото стреля в празната врата и отбеляза. 

Това беше първи гол, който ЦСКА допуска в първите 10 минути на своите мачове в Първа лига през този сезон. Преди началото на срещата с "орлите" именно водената от Акрапович защита беше най-добрата в шампионата с допуснати едва 15 гола. Нещо повече - от ноември насам "червените" бяха допуснали едва 2 гола. 

Преди битката в Разград най-ранният гол, който армейците бяха допускали беше в 12', като отново той беше в мач срещу Лудогорец на "Българска армия". Тогава голът беше отбелязан от Алекс Сантана, а мачът завърши 2:2. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички