Цветомир Найденов: Титлите на ЦСКА при Васил Божков се взимаха по по-инакъв начин


Цветомир Найденов: Титлите на ЦСКА при Васил Божков се взимаха по по-инакъв начин

3582 0

Бившият съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов, изказа съмнения около начина, по който ЦСКА е спечелил шампионските си титли през 2003 и 2005 година, когато Божков е собственик на "червените". Найденов, който в момента е акционер в ЦСКА 1948 и един от собствениците на "Ефбет", смята, че титлите в онези години "се взимаха малко по по-инакъв начин".

"Дали не омаловажавам направеното от Васил Божков в ЦСКА?! Имал две шампионски титли? Титлите тогава се взимаха малко по по-инакъв начин. Какво искам да кажа ли? Това, което казвам. По-различен футбол се игра от този, който играе ЦСКА 1948 - като спорт, като философия и като феърплей", заяви Найденов пред "Спортал".

Припомняме, че за разрива в отношенията между Божков и Найденов стана ясно в края на миналата година, когато Найденов публично обяви, че той и неговото семейство са били заплашвани с убийство от Божков. Впоследствие Васил Божков се сдоби с 11 обвинения от прокуратурата, а в момента се намира извън страната.

Цветомир Найденов коментира също така дали е възможно и от какво зависи едно евентуално обединение на ЦСКА 1948 и ЦСКА-София (повече по темата вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички