Цветомир Найденов определи съдия от Първа лига за корумпиран: Представи "доказателство" (СНИМКА)


Цветомир Найденов определи съдия от Първа лига за корумпиран: Представи "доказателство" (СНИМКА)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимка: LAP.bg

12195 0

Продължава недоволството в лагера на ЦСКА 1948 след поражението с 1:2 от ЦСКА, дошло след пълен обрат. На стадиона в Бистрица гостите останаха с човек повече в края на първото полувреме, когато изоставаха в резултата, а това в крайна сметка им помогна да триумфират.

Неделко Пишчевич бе грешникът за домакините, но въпреки по-острото му влизане в краката на Кареасо, довело до втория жълт картон, от щаба на ЦСКА 1948 бяха бесни от решението на главния арбитър Иво Андреев. Според тях картонът е бил пресилен, като дори е било спорно дали е имало нарушение.

Цветомир Найденов обвини съдията на ЦСКА 1948 - ЦСКА, че е корумпиран

Още: Цветомир Найденов скочи на съдиите след загубата на ЦСКА 1948 от ЦСКА

Цветомир Найденов скочи на съдията от Първа лига

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов също изрази позиция след срещата, когато написа в личния си профил в социалната мрежа: "Аз ви играя с 19-годишни играчи, вие ми играете със съдиите". Сега той се отчете и с нова публикация.

В нея намеква, че един от съдиите в елита ни - Иво Андреев (който ръководи ЦСКА 1948 - ЦСКА), е корумпиран, като го прави с риторичен въпрос към хората да преценят дали е така. За свое доказателство пък ползва статистика от срещата. Той отличава, че ЦСКА 1948 има 6 извършени нарушения, но и 3 показани картона, сред които втори жълт и съответно червен. Освен това заяви, че тепърва ще говори за "Борбалан и Торбалан".

"6 фаула за ЦСКА и 3 картона (два жълти и един червен), оставям на най-умните в Мета да преценят корумпиран ли е Иво Андреев или не… на един по-късен етап ще си говорим за Борбалан и Торбалан" - гласи публикацията му. Старши треньорът на ЦСКА 1948 също се нахвърли на съдиите след загубата от ЦСКА.

Още: Ел Маестро: Няма закога ЦСКА да се подобрява, на мен лично няма как да ми е по-добре в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички