ЦСКА взе решение за бъдещето на Джеферсон, Пеняранда и Синклер


ЦСКА взе решение за бъдещето на Джеферсон, Пеняранда и Синклер
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1532 0

ЦСКА ще се раздели с бразилеца Джеферсон през лятото, пише "Мач Телеграф". Договорът на бека с клуба изтича през юни и до момента играч и клуб не са преговаряли за удължаването му. В момента Джеферсон лекува контузия.

Бразилецът, който е ляв защитник, но бе преквалифициран в халф, е в ЦСКА от зимата на 2018 година. Приносът му за отбора обаче е спорен, тъй като често страда от контузии. Клубът няма да настоява да го задържи, но може да му предложи нов договор, за да вземе пари от евентуална негова продажба през лятото.

Същевременно "червените" обмислят да задържат Адалберто Пеняранда и след изтичането на договор му за наем. Венецуелецът е на "Армията" под наем от Уотфорд, но треньорът Бруно Акрапович го харесва и проучва условията, при които може да го задържи в отбора. Босненецът е впечатлен от промяната при Пеняранда, откакто започна да играе повече.

С Джером Синклеър, който дойде в ЦСКА в комплект с Пеняранда, нещата не стоят така. Той бе изпробван на различни постове, но не впечатли и вероятно "червените" ще го върнат в английския клуб през лятото. А ето с кои други двама ще се раздели ЦСКА през лятото. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички