ЦСКА изхвърли две от големите си легенди заради политиката


ЦСКА изхвърли две от големите си легенди заради политиката
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP.bg

2167 0

Ръководството на ЦСКА е "изхвърлило" две от легендите на тима от ложата на стадиона. Става дума за Петър Жеков и Димитър Пенев, а причината за това, според бившия нападател, е опитът им да влязат в политиката.

"Не съм гледал мача. Те ни изхвърлиха вече с Пената и не ходим. Има си определена бройка в ложата и по принцип трябва да минем тест за коронавирус. Чак тогава отиваме на стадиона. Сега ни казаха, че тъй като сме в политиката и... "Извинявайте, че се видяхме". И затова не ходя и не гледам", обяви Жеков пред "Тема спорт", който го е потърсил за коментар на мача с Локомотив (Пловдив) (0:0).

Както е известно, и двете "червени" легенди са част от листите на коалиция "Воля-НФСБ". Двамата ветерани са били уведомени от човек, близък до клубното ръководство, че няма да пътуват с отбора за гостуванията в евротурнирите.

"Казаха ни, че повече няма да ни вземат на мачовете в Европа, ама много важно. Ходил съм достатъчно навън. Сега ще видим какво ще стане, Пената не знам дали ще ходи. Друг път ни се обаждат да отидем за РСR тестове, този път не звъннаха.

Как няма да очаквам, че може да ни атакуват! Даже него го атакуваха веднага и писаха, че се разграничават. Очаквах и за мен да напишат, но не го направиха", каза още Жеков. Ето какво обявиха от клуба по повод влизането в политиката на почетния им президент Димитър Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички