ЦСКА взе решение - ще подпише с Дауда Бамба


ЦСКА взе решение - ще подпише с Дауда Бамба
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1652 0

Управата на ЦСКА е взела решението да подпише с котдивоарския нападател Дауда Бамба. Футболистът, който тренира с отбора вече месец, без да парафира поради предпоставки за евентуална травма в коляното. Последните изследвания на 27-годишния играч обаче са били добри и се очаква той да подпише с "червените" до края на седмицата, съобщава "Мач Телеграф".

Дауда Бамба акостира в София на 7 юли и трябваше да бъде представен в комплект с другия нов офанзивен футболист Дюкенс Назон. Бамба изгледа на живо победата на "армейците" с 3:0 над Арда в първенството, но на петия ден от престоя му от клуба информираха за сложната ситуация около него.

Последните изследвания са показали подобрение в коляното на Бамба, който има и норвежки паспорт и през последната година вкара 7 попадения в 32 мача за турския елитен Алтай. В първенството на Норвегия пък той има 43 гола в 105 срещи за Кристиансунд и още 27 гола в 76 двубоя за Бран.

Саша Илич още преди седмица потвърди, че таранът тренира на пълни обороти и няма никакви проблеми, изразявайки надежда крайното решение да бъде взето възможно по-скоро. Самият сърбин иска допълнителна конкуренция за Назон и Калоян Кръстев в атака.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Каква е разликата в закупените абонаментни карти между феновете на ЦСКА и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички