Феновете на Сейнт Патрикс пристигат в София, вече се снабдяват с билети (СНИМКА)


Феновете на Сейнт Патрикс пристигат в София, вече се снабдяват с билети (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2296 0

ЦСКА продължи към третия предварителен кръг в Лигата на конференциите, където ще срещне тима на Сейнт Патрикс Атлетик. Ирландският клуб, базиран в Дъблин, вероятно не е от най-известните по родните ширини, но феновете му вече се набавят с билети за срещата. 

"Армейците" ще приемат ирландския тим на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък от 20:00 часа, а след проверка на SportLive.bg стана ясна и продадената бройка билети за гостуващите фенове към 19:00 часа на понеделник, 1-ви август.

Според онлайн платформата на компанията, предлагаща ценните хартийки, са продадени 33 билети. Според представената схема на съоръжението феновете ще бъдат настанени в 19-и блок на сектор "Б". Цената на билет е 12 лева. 

Ръководството на гостуващия тим излезе и с официално съобщение за привържениците си: "Моля, имайте предвид, че билетите за гостуването струват около 6 евро и ще се продават само онлайн. Те няма да се продават от нас или на стадиона в София, така че всеки, който желае да посети мача, трябва да закупи своя билет онлайн".

Вижте кои са възможните съперници на "червените" в следващия кръг на надпреварата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички