ЦСКА взе решение относно бъдещето на бранителя Мено Кох


ЦСКА взе решение относно бъдещето на бранителя Мено Кох
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2125 0

Бранителят на ЦСКА - Мено Кох, почти сигурно ще носи екипа на "армейците" и през следващата кампания, съобщава "Тема Спорт". През есента нидерландецът имаше второстепенна роля в отбора на треньора Саша Илич, а това продължи и в началото на пролетния полусезон.

Кох често не попадаше в плановете на сърбина или беше резерва, като в един момент се спекулираше за евентуална раздяла между него и клуба. 28-годишният защитник обаче дочака своята възможност и в последните мачове се наложи като титуляр в стартовата единайсеторка. Очаква се, че Мено Кох ще започне от първата минута и във важния за върха в Първа лига мач срещу Лудогорец.

Има информация, че на "Армията" са доволни от професионализма, който нидерландецът показва. Кох е висок цели 195 сантиметра, което само по себе си доказва, че е незаменим "коз" в единоборствата и играта във въздуха.

Кох акостира в ЦСКА през зимата на 2021 година. Той може да се похвали с 58 мача с червения екип, в които се е разписал 6 пъти. Докато в ЦСКА "умуват" какво ще правят с Кох, то неизменен титуляр за Илич е аут до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички