ЦСКА - Виктория Пилзен по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лигата на конференциите?


ЦСКА - Виктория Пилзен по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лигата на конференциите?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

15294 0

Българският гранд ЦСКА се изправя днес срещу чешкия Виктория Пилзен в мач-реванш от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. "Червените" имат реалната възможност да се превърнат в първия български отбор, който играе в груповата фаза на новия турнир на УЕФА.

За целта "армейците" трябва да стопят пасив от два гола, които допуснаха в първия мач в Чехия. Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви преди мача следното: "ЦСКА излиза с еднавка нагласа във всеки мач. Готвим се, знаем, че ще бъде трудно, но ще се постараем да надделеем и ще направим така, че противникът да се съобразява с нас. Трябва да им отвърнем с агресията, която те показаха в първия мач."

В разговорите съумяхме да убедим състезателите, че нашето поведение бе 40-50% от нашите възможности – работихме в тази насока и се надявам всички да са мотивирани. Говорим за колективна игра и в определените моменти да отбележим така важния първи гол, за да търсим след това и крайната победа от двете срещи", добави още Младенов. Какво още каза той - четете ТУК!

Двубоят между ЦСКА и Виктория Пилзен ще се изиграе на Националния стадион "Васил Левски" и е с начален час 20.00. Срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на Диема Спорт 3, като ще можете да я проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички