Сектор Г призова "червена" България за мощна подкрепа към ЦСКА


Сектор Г призова "червена" България за мощна подкрепа към ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1819 0

Феновете на ЦСКА се организират да окажат мощна подкрепа на любимия си отбор в предстоящия сблъсък с Виктория Пилзен за влизане в групите на Лигата на конференциите. Чешкият тим взе аванс от два гола в първия мач, а сега "червените", с помощта на феновете си, ще се борят за обрат на стадион "Българска армия".

От фенклуб "Сектор Г" излязоха със съобщение в социалните мрежи, с което да мотивират съмишлениците си да подкрепят отбора в предстоящия мач. Те обмислят да се съберат 3 часа преди началото на срещата в Борисовата градина, където "обединени като юмрук" (по думите на Стойчо Младенов) да се отправят заедно към "Армията".

Ето какво написаха от "Сектор Г" във Фейсбук:

"Откакто Стойчо се завърна, не веднъж и два пъти чухме думите, че ние, феновете, трябва да бъдем обединени и като юмрук с отбора.

Вслушвайки се в този призив, обявяваме сборен пункт при "Езерото с лилиите" в Борисовата градина преди мача - в 17:00 ч. От там ще се отправим заедно към стадиона. Като юмрук. Така ще бъдем зад отбора и по време на мача. А ще успеем ли с общи усилия да обърнем крайния изход на сблъсъка - предстои да видим! Ние вярваме в това!

Очакваме ви!"

Солидни премии очакват футболистите на ЦСКА, ако успеят да влязат в групите на Лигата на конференциите (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички