ЦСКА видя конспирация срещу себе си, иска рефери от чужбина


ЦСКА видя конспирация срещу себе си, иска рефери от чужбина
Снимка: БГНЕС

1901 0

Ръководството на ЦСКА най-вероятно ще поиска от Съдийската комисия на БФС да им осигури рефери от чужбина за предстоящите дербита срещу „Левски“ и „Лудогорец“, информира вестник "24 часа".

„Червените“ пропищяха от решенията на „хората в черно“ в последните два мача от Първа лига, въпреки че спечелиха. Във Варна срещу „Черно море“ от „Армията“ имаха претенции към неотсъдена дузпа и отменения гол на Станислав Манолев, а в петък вечерта срещу „Дунав“ (3:0) - за неотсъден наказателен удар срещу Фернандо Каранга и незачетен гол на бразилеца.

За последно в елита „Левски“ поиска чужди съдии за възловите си мачове преди 7 години.

„Не искам да коментирам дискусионните положения. От една година ме заболя устата да говоря. След мача във Варна мисля, че няма какво повече да коментираме съдиите. Там вече паднаха всички маски и се видя, че по всякакъв начин футболният съюз се мъчи да ни спре. Не мога да коментирам кого ще подкрепим на конгреса на БФС. Аз отговарям за спортно-техническата част. Опитват по всякакъв начин да задържат съперниците ни в мача и се надяват ние да направим грешка, което бе на косъм да се случи във Варна“, каза главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов.

Густаво Кулма бе изваден от групата за мача на „червените“ с „Дунав“ заради дисциплинарни проблеми. Това призна след победата с 3:0 старши треньорът Стамен Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички