ЦСКА вече тренира на пълни обороти за Левски, няколко са под въпрос за дербито


ЦСКА вече тренира на пълни обороти за Левски, няколко са под въпрос за дербито
Снимка: Lap.bg

2182 0

ЦСКА започна тренировки на пълни обороти за предстоящото Вечно дерби с Левски, което е насрочено за неделя от 16:45 часа. Срещата е част от 11-ия кръг на Първа лига, а двата тима са преки конкуренти за челните позиции към този момент.

В лагера на "червените" от втория ден на седмицата са започнали с усилената подготовка за големия двубой, докато в понеделник възпитаниците на Саша Илич са получили почивка след домакинската победа над Славия с 2:0.

Тренировка във фитнеса са имали само няколко състезатели, сред които и  новото попълнение Жираир Шагоян. Офанзивният футболист, както и останалите последни попълнения на "червените" - Симеон Александров и Марселино Кареасо, са се включили на пълни обороти през днешния ден, но още не е ясно дали ще бъдат на линия за неделя.

Причината е липсата на картотеки, за които още липсват документи на "Българска армия", очакванията са за положителна развръзка, пише "Тема Спорт".

Днес се очаква и да стане ясно състоянието на младежкия национал Асен Дончев, който се появи от пейката срещу Славия, но малко преди края на срещата напусна поради контузия.

Вижте за кой чужденец в ЦСКА се твърди, че може да е взел български паспорт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички