ЦСКА вече се е провалял в исторически мач с Лудогорец - феновете и зарядът не са гаранция за успех (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


ЦСКА вече се е провалял в исторически мач с Лудогорец - феновете и зарядът не са гаранция за успех (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Lap.bg

3232 0

ЦСКА тръпне в очакване на последния си двубой на стадион "Българска армия", който приемаше хубави и лоши моменти на 31-кратните шампиони през последните 56 години. 

В неделя от 17:45 часа "армейците" приемат Лудогорец в "рутинен" двубой от 20-ия кръг на Първа лига, а всичко около него ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Какво ни очаква на 10.12

Срещата има всички предпоставки да остане в историята на българския футбол и съзнанието на над 15 000 зрители, които ще имат възможността да се сбогуват на живо със съоръжението. 

ЦСКА и Лудогорец остават едни от най-големите съперници по родните терени през последните години. Това се очертава и като нов паметен двубой между "червени" и "зелени". Припомняме ви, че извън борбата за куп трофеи - 31-кратните шампиони отбелязаха 70-годишнината си именно срещу разградчани. 

Двубоите между враговете остават в историята

Това се случи навръх 5 май през 2018 г. Тогава над 30 000 души имаше по трибуните на Националния стадион "Васил Левски", а цялото шоу остана по трибуните. Тогава Лудогорец вече бе гарантирал поредната си титла и дори го отбеляза преди началото на срещата. 

Вижте галерия от ЦСКА - Лудогорец навръх 70-годишния юбилей!

Мачът завърши при нулево реми, а по трибуните бяха редица легенди от всички спортове, в които участва ЦСКА - включително и президентът Румен Радев. Отборът тогава временно бе воден от Христо Янев, след като по-рано бе освободен Стамен Белчев. 

По-малките трибуни на стадион "Българска армия" ще бъдат изпълнени до краен предел в неделя, но това не е гаранция за домакински успех. Подобна бе ситуацията и през април в шампионатен двубой, но "зелените" дори се наложиха с 1:0. 

И други случаи имаше през годините, в които напрежението не успя да смачка гостите от Разград и се преборваха за ценни точка или три, с които продължават да са №1 по родните терени. Трябва да се отбележи, че Лудогорец редовно успява да обиграва футболистите си по най-различни именити стадиони по Европа, така че на "Армията" ще трябва да се потрудят и в спортно-технически план. 

Вижте дали може да се сдобиете с билет за ЦСКА - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички