ЦСКА вече е намерил заместник на Али Соу


ЦСКА вече е намерил заместник на Али Соу
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

16291 0

Ръководството на ЦСКА вече е намерило потенциален заместник на Али Соу, ако голмайсторът на "червените" бъде продаден. "Армейците" са провели разговори с чуждестранен централен нападател, който ще пристигне в клуба при раздяла със Соу, твърди "Тема Спорт".

Както е известно, Али Соу е спряган за трансфер във френския Дижон, но интерес към него има и от страна на испанския Алмерия. Според последните информации тимът на Дижон е фаворит за подписа на Соу, като единствено изчакват да финализират свой изходящ трансфер, от който да наберат нужната сума за покупката.

Соу е оценяван на 4 милиона евро от специализирания сайт Transfermarkt.com, но от ЦСКА настояват да получат 5 млн. евро. Ако "червените" приберат такава сума, това означава, че ще счупят рекорда от трансфера на Кирил Десподов в Каляри, който в началото на 2019-а бе продаден за 4 милиона.

В момента ЦСКА се готви за решителния двубой с Базел в Лига Европа, като тимът вече излетя за Швейцария. Какво каза младият капитан на отбора Валентин Антов на летището - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички