ЦСКА вади 1 милион лева за "най-големия трансферен удар през последните години"


ЦСКА вади 1 милион лева за "най-големия трансферен удар през последните години"
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

7424 0

Българският гранд ЦСКА е напът да привлече креативен полузащитник или под наем, или за постоянно, твърди "Блиц" в днешния 26 януари!

Изданието пише, че собственикът на "армейците" Гриша Ганчев е заделил половин милион евро за целта, а това ще бъде "най-големият трансферен удар през последните години"... Пояснява се още, че по-голямата част от тази сума е дошла от изходящите трансфери на Карол Метс в Цюрих и на Пламен Гълъбов в Макаби Нетаня.

Интересът на ЦСКА е насочен към четирима играчи - двама от португалския Елит и по един от френския и нидерландския шампионат. "Блиц" твърди, че се водят усилени преговори с всеки един от тях и в най-скоро време ще бъде изпратена официална оферта за едно от имената. 

Единият от двамата португалци се казва Диого Коща Пинто, роден е през 1999 година и е юноша на гранда Бенфика. Той има мачове за втория отбор на "орлите", а в момента играе във втородивизионния Ещрела Амадора!

По-рано днес в медийното пространство пък се появи интервю с бившия треньор на Лудогорец Станислав Генчев, който посочи как според него ще завърши сезон 2021/22 в родната Първа лига - прочетете думите му ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички