ЦСКА със съобщение към привържениците, благодари на Борисов и Кралев


ЦСКА със съобщение към привържениците, благодари на Борисов и Кралев
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1554 0

ЦСКА публикува съобщение на официалния си сайт по повод полученото позволение да реновира "Българска армия". То е насочено към привържениците на тима. Изказана е и благодарност (от името на Гриша Ганчев и 
лиан Инджов) към премиера Бойко Борисов и към министъра на спорта Красен Кралев, който обяви новината в личния си профил във Фейсбук. 

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"Армейци,

След 30 години очакване, ЦСКА най-после ще има свой собствен дом! Такъв, какъвто клуб с велика и славна история, със стотици легенди и милиони привърженици заслужава! Днес на свое заседание Министерски съвет на Република България реши да се учреди съвместно дружество “Спортни имоти Българска армия" АД, в което държавата и клуба ще участват равнопоставено с цел изграждане на новия стадион и функционална тренировъчна база.

Собствениците на клуба в лицето на г-н Гриша Ганчев и г-н Юлиян Инджов искат да благодарят на премиера г-н Бойко Борисов и на министъра на спорта г-н Красен Кралев затова, че единствени те за 30 години показаха последователност, далновидност и загриженост в името на каузата за нов армейски дом. Наред с това, г-н Гриша Ганчев и г-н Юлиян Инджов благодарят за оказаната подкрепа и доверие от червената футболна общност, без която реализирането на всеобщата мечта нямаше да бъде възможно.

Първата и най-важна крачка е направена! Предстоят още немалко процедури, но с дружни усилия скоро ЦСКА ще разполага с наистина модерни съоръжения - стадион и спортна база, които ще позволяват да развиваме своите талантливи състезатели и бъдещи шампиони!

Честито, Армейци!".

Междувременно, доскорошният наставник на ЦСКА - Люпко Петрович, призна, че вече не е част от клуба и че повече никога няма да бъде треньор на тима. Той обаче сподели и че, ако Гриша Ганчев желае, той може да му помага със селекцията. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички