Петрович: Никога повече треньор в ЦСКА, може да съм като селекционер


Петрович: Никога повече треньор в ЦСКА, може да съм като селекционер
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4818 0

Доскорошният треньор на вицешампиона на България ЦСКА - Люпко Петрович, най-сетне проговори, след като се раздели с "червените". Той призна, че повече никога няма да застане начело на тима, но, също така, че е склонен да помага със селекцията, ако собственикът Гриша Ганчев желае.

"Прочетох някои неща в медиите, че едва ли не съм още в ръководството и затова съм бил на мача. Но аз просто отидох да го гледам. Нямам нищо общо с отбора. Крушчич е талантлив и добър треньор, много работлив. Аз нито съм бил на тренировките, нито нищо" - сподели той пред "Тема спорт" относно присъствието си на двубоя Локо Пд - ЦСКА.

"ЦСКА продължава да ме интересува, но повече никога няма да работя като треньор на отбора. Възможно е да помагам със селекцията, да гледам играчи за отбора. Може да съм като селекционер за ЦСКА, ако Гриша Ганчев иска да помогна по някакъв начин. Но с първия отбор съм приключил, това е затворена страница" - завърши Петрович.

Той определи грешките на съдията, както и пропуските, които "армейците" направиха, като главните причини за неприятното поражение. А как новият наставник на тима - Милош Крушчич, обоснова загубата - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички