Стойчо Стоилов с остри критики към съдийството: Футболът ни е мафия


Стойчо Стоилов с остри критики към съдийството: Футболът ни е мафия

3645 0

 

“Този човек, който свършва с футбола, днес беше поставен с цел да се унижи за пореден път ЦСКА. Засадата при техния гол е три метра. Това е най-малкият проблем. Нашите играчи се малтретират и съдиите не взимат никакви мерки. Удрят се без топка и никакви картони. Фаулове не се дават… Това е безобразно съдийство. Това мога да кажа.
Един път завинаги футболът в България трябва да възтържествува, защото в момента е мафията”

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов отправи остри критики към съдийството при загубата на "червените" от Локомотив Пловдив. Според Стоилов съдията в днешния двубой е бил поставен с ясната цел да саботира представянето на "армейците". 

"Този човек, който свършва с футбола, днес беше поставен с цел да се унижи за пореден път ЦСКА. Засадата при техния гол е три метра. Това е най-малкият проблем", започна Стоилов.

Нашите играчи се малтретират и съдиите не взимат никакви мерки. Удрят се без топка и никакви картони. Фалове не се дават… Това е безобразно съдийство. Това мога да кажа. Един път завинаги футболът в България трябва да възтържествува, защото в момента е мафията", добави още той.

 

А как оправда загубата новият наставник на ЦСКА - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама