ЦСКА ще сменя схемата и стила на игра?


ЦСКА ще сменя схемата и стила на игра?

1585 0

Вицешампионът на България ЦСКА ще опита да си изгради нов облик, което включва смяна на схемата и стила на игра, информира "Тема спорт". "Червените" ще опитат да бъдат по-доминиращи и с повече футболисти, които да атакуват противника.

Според информацията, Стамен Белчев ще пробва да промени схемата на игра от 4-2-3-1 на 3-5-2. Посочва се, че това може да бъде изпробвано още тази неделя (16.08), когато "армейците" се изправят срещу Ботев (Пловдив) у дома.

При този вариант място в състава ще намери Ахмед Ахмедов, който ще застане на върха на атаката до Али Соу. Двамата от тримата централни защитници в тази потенциална постройка също са ясни - Валентин Антов и новото попълнение Юрген Матей, като третият ще бъде един измежду Петър Занев и Амос Юга, който също може да играе (и го е правил преди) на позицията на централния бранител.

Халф-бекове ще са съответно Иван Турицов отдясно и Брадли Мазику отляво. В халфовата линия сигурни изглеждат местата на още двама - Тиаго и Юнус Санкаре, като за третата позиция няма сигурен кандидат (освен ако Занев не е бранител, а Юга не играе в полузащитата). А ето кога започва ЦСКА в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Радослав Цонев - един чист неизказан талант, лъв и бомбаджия в Италия

  В последните 4 години полузащитникът Радослав Цонев кръстосва италианските терени и, тъй като игра...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама