От ЦСКА 1948 за мача с ЦСКА: Феновете ни бяха заедно довчера, с Левски е по-емоционално


От ЦСКА 1948 за мача с ЦСКА: Феновете ни бяха заедно довчера, с Левски е по-емоционално
Снимка: БГНЕС

2620 0

Изпълнителният директор на сформирания преди около 4 години клуб ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, говори след жребия за Първа лига за новия сезон. Припомняме, че неговият отбор за пръв път в своята история ще бъде част от елита, след като си осигури това право чрез завоюваното 1-во място във Втора лига. Жребият отреди в първия кръг да се изправи срещу вицешампиона ЦСКА.

"Доста чакан сблъсък, ще предизвика сериозен интерес. Ще е един от най-гледаните мачове в първенството, тв рейтингът ще се вдигне, за съжаление няма да има публика. Считам, че този мач е много рисков и по наредба трябва да се играе на "Васил Левски". Ние сме домакини в първия мач, така че със сигурност ще е на "Васил Левски".

Когато сме домакини, ще направим най-доброто както за домакините, така и за гостуващата публика. Нито ще натягаме напрежението, нито нищо. Гарантираме, че ръководството и гостите на другия отбор ще бъдат приети като равни с нас. В такъв мач няма да има фаворит. Естествено, те са с по-голям опит от нас, имат чужденци. Убеден съм, че нашите футболисти разбират повече важността на този мач. На старта ще сме 50:50. Целта ни е да играем хубав футбол, да постигнем добри резултата. Накрая на сезона ще видим къде сме в класирането.

Нека феновете се уважават, защото до вчера бяхме заедно. Знаете историята и на единия и на другия клуб, феновете си имат обяснение защо са избрали една от двете страни, нека да има разбирателство. Има и хора, които не са на ничия страна. Три месеца не сме играли официален мач, контроли с тимове от по-долните лиги, но излизаме сериозни. По-емоционален ще е мачът срещу Левски" - заяви Гьонов.

Междувременно, почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира култова срещата с ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички