Проблеми за Илич: Двама важни футболисти на ЦСКА са аут за Черно море


Проблеми за Илич: Двама важни футболисти на ЦСКА са аут за Черно море
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

11903 0

ЦСКА се готви за първия си мач от началото на плейофите срещу Черно море в понеделник (15 май). Пред Саша Илич обаче има огромни главоболия, които го оставят без двама от най-важните му играчи в състава.

Двубоят, който ще се играе на "Георги Бенковски" в Пазарджик поради наказанието на "червените", ще бъде пропуснат от Жеферсон и Браян Морено, информира "Тема Спорт". И двамата футболисти не се готвят с основната група и продължават да лекуват своите травми и няма шанс да вземат участие срещу "моряците".

Друг важен футболист, който няма да играе срещу Черно море е капитанът Юрген Матей. Нидерландецът ще изтърпи втория мач от наказанието си за 9 натрупани жълти картона през кампанията в първенството и Купата на България. Непосредствено застрашени от наказания в състава на ЦСКА са Тибо Вион, който е с 8 официални предупреждения през сезона, както и Енес Махмутович, Иван Турицов и Лазар Туфегджич, които са с по 4.

В състава на Илич се завръща Густаво Бусато. Амос Юга, Марселино Кереасо и Тобиас Хайнц, които имаха оплаквания, също се готвят на пълни обороти и се очаква да стартират от първата минута срещу Черно море.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Български таланти са най-скъпите играчи в ЦСКА и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички