ЦСКА оставя двама от титулярите си на пейката


ЦСКА оставя двама от титулярите си на пейката
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1622 0

ЦСКА никак не впечатлява с играта си в последните срещи и от клуба ще опитат да вземат някакви мерски. Голмайсторът на "червените" Али Соу и халфът Рубен Пинто ще останат резерви в домакинството на Берое в събота. Срещата на "Армията" е от 17:30 часа.

Двамата се представиха изключително слабо в мача за Купата на България срещу Ботев (Враца) във вторник. Те бяха сменени в течение на срещата им и изпратени с бурни освирквания от привържениците. Това бе втори пореден много слаб мач за Соу и Пинто, след посредственото представяне и срещу Царско село.

Очаква се като титуляри на техните места да започнат Ахмед Ахмедов и Кристиан Малинов, твърди "Тема спорт". Те се включиха сполучливо срещу Ботев и бяха в основата на обрата на "червените". Нападателят дори вкара победния гол. За дошлия от Дунав футболист това ще бъде първи мач като титуляр за ЦСКА. Малинов ще действа до Върнан Анина в халфовата линия. Срещу Берое ЦСКА ще бъде без капитана си Петър Занев. Защитникът получи петия си жълт картон от началото на сезона. След изтърпяна санкция се завръща Пламен Гълъбов. А кои футболисти от "Армията" бяха пратени под наем в български клубове през февруари вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички