ЦСКА - Шахтьор Караганда по ТВ: Къде да гледаме приятелския мач?


ЦСКА - Шахтьор Караганда по ТВ: Къде да гледаме приятелския мач?
Снимка: cska.bg

3376 0

С оставащи по-малко от две седмици до подновяването на шампионата временният лидер в Първа лига ЦСКА излиза за поредна контрола. Този път опонент на "червените" ще бъде Шахтьор Карагандa.

Приятелската среща между българския и казахстанския тим също ще се проведе на турска земя по време на зимния лагер в Белек, като това е последната контрола на тима, преди да се завърне в България. До момента в Турция ЦСКА изигра пет срещи.

След като нямаше равенство при първите три двубоя (загуби от Санфрече и ЛАСК Линц, победа над Гурник Забже), тимът на Саша Илич направи две ремита в последните два мача - срещу Астана и Македония Гьорче Петров. И в двата случая не паднаха попадения в мача.

След приятелския мач с Шахтьор Карагандa за ЦСКА следва мач с Пирин на 5-и февруари, като седмици след това подновява официалните мачове. Очаква се днес единственото ново попълнение Тобиас Хайнц да започне като титуляр, за да бъде готов за Първа лига.

Последната контрола на "армейците" на турска земя също ще започне в 14:00 часа българско време. Мачът ще бъде излъчен пряко по Диема спорт, като ще можете ЦСКА - Шахтьор Карагандa НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички