ЦСКА се нагъзи на Ботев Пловдив, категоричен е кадър на "армейците"


ЦСКА се нагъзи на Ботев Пловдив, категоричен е кадър на "армейците"

3225 3

Днес ЦСКА записа трета поредна загуба в актива си за 2015 година, след като столичани бяха надиграни с 2:0 от Ботев Пловдив в Коматево.

Победата на "канарчетата" изхвърли "Левски" от топ 6 за следващата част от шампионата, а "червените" останаха на 3 точки от Лудогорец в борбата за титлата.

Един от бившите играчи на ЦСКА - Александър Бранеков, който в момента е капитан на Локомотив (София), сподели, че не видял феърплей в Пловдив и е изключително разочарован от родния си клуб.

Чрез социалната мрежа "Фейсбук" той определи представянето на "армейците" като "нагъзване" и заяви категорично, че вече не иска да има нищо общо с ЦСКА.

"Аз като футболист,който е изграден като такъв в ЦСКА съм разочарован от днешното нагъзване!всеки който е бил в този клуб знае какво се иска там и на какво се учиш там!днес определено ме е срам,че съм по душа от ЦСКА и оттук натам никакво уважение и респект!15.03.2015 е деня в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб!СРАМ ....", написа Бранеков.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички