Томов: Всичко, което Манджуков твърди, е истина, синът му остава


Томов: Всичко, което Манджуков твърди, е истина, синът му остава

1888 0

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов разкри, че синът на бизнесмена Петър Манджуков - Ивайло, остава в ръководството на клуба, въпреки че баща му е подал своята оставка като член на УС на отбора.

"Оставката на Петър Манджуков не е изненада за мен. Писмото му е факт от 7-8 дни. Синът му обаче остава в УС. Почти всичко, което твърди Манджуков-баща, е истина, но нещата не могат да се променят сега. Не може тепърва да се намаляват заплатите. Юридически не може да стане, защото играчите ще изискат чрез УЕФА да получат това, срещу което са подписали. Ако бяхме изпълнили исканията му, това щеше да доведе до трус в ЦСКА", коментира Томов в ефира на БНТ.

Той потвърди отдавна известното, че Манджуков не е одобрявал високите заплати на играчите, както и тази на треньора Стойчо Младенов.

Томов не пожела да издаде какво ще се обяви на предстоящата през седмицата пресконференция на ръководството, но разкри, че сред обсъжданите теми ще бъде финансовото положение на клуба и това, което предстои.

Томов, който съобщи, че треньорът няма да загуби поста си, завърши доста оптимистично: "Има нещо хубаво в тази загуба,и то е, че отборите стават все по-амбициозни, ще има интересен период на плейофи и ЦСКА няма да е с пасивна роля. От събота ще видите друг ЦСКА", зарече се той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички