ЦСКА с уникален екип за новия сезон, вкарани са 2 ключови символа (ВИДЕО)


ЦСКА с уникален екип за новия сезон, вкарани са 2 ключови символа (ВИДЕО)
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

10418 0

ЦСКА използва символичната дата (6 май), за да обяви, че през новия сезон ще носи на своите екипи символа на Българската армия - лъв. Освен това, върху новата фланелка ще има следното послание: "С Нами Бог". Това стана ясно от специално съобщение на официалния сайт на "червените", към което бе добавено и видео, загатващо за екипа. Публикуваме обръщението без редакторска намеса:

"Армейци,

Днес, на 6 май, в Деня на храбростта, имаме привилегиятa да обявим, че през новия сезон ЦСКА ще носи на екипите си символа на Българската армия. Гордият и непобедим лъв, израз на доблестта и непобедимостта на българските воини в защита на Родината, ще бъде поставен на левия ръкав, а друг емоционален акцент върху новата червена фланелка, ще бъде посланието „С Нами Бог“, традиционно изобразявано върху старите бойни знамена в различните Национално-освободителни войни.

ЦСКА и Българската армия са генетично и неразривно свързани още от създаването на клуба през 1948 година. През времето на това ползотворно сътрудничество са постигнати най-големите триумфи в родния футбол и българския спорт. Нашето желание е да продължим да отстояваме всички армейски ценности и добродетели, благодарение на които през годините са завоювани огромни успехи и спортна слава за България и същевременно винаги са били водещо кредо и пример за нашите спортисти.

Осъзнаваме огромната отговорност, но сме убедени, че с този акт на армейско вдъхновение ще продължим да браним още по-всеотдайно и с несломим морал честта на най-великия български клуб, а харизмата и героизмът на нашите воини и техните исторически подвизи ще окрилят и занапред всички, обичащи ЦСКА".

А следващият мач за ЦСКА е заплашен от бойкот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички