ЦСКА 1948 постави високи цени на билетите за ЦСКА


ЦСКА 1948 постави високи цени на билетите за ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

7314 0

Отборът на ЦСКА 1948 постави високи цени на билетите за предстоящото домакинство на ЦСКА от плейофите в Първа лига. Привържениците на 31-кратния шампион ще могат да посетят срещата за 20 или 35 лв за секторите "Г" и "В".

Домакините поискаха отлагане на двубоя поради бум на положителни тестове от коронавирус, но от БФС им беше отказано. Така срещата ще се проведе по график, на 7 май от 20 ч. Ето какво написаха и в официалния сайт на ЦСКА:

"Армейци,

След като БФС потвърди официално, че предстоящият ни двубой с ФК "Централен спортен клуб на армията 1948" от плейофите на ППФЛ ще се състои както е заложен по програма на 7 май (петък) от 20:00 часа, Ви уведомяваме, че домакините на срещата ще предоставят на истинската армейска публика общо 1900 билета за Националния стадион "Васил Левски", разпределени както следва: 

900 билета за "Лъвчето" на сектор "Г" oткъм "В" в блокове 34, 35 и 36. Цената на тези билети ще бъде 20 лева и ще се влиза през входове 16 и 17.

- 1000 билета за целия сектор "В" с цена 35 лева. Достъпът ще се осъществява през входове 14 и 15.

Билети ще могат да се закупят в деня на мача от касата до фен магазина на стадион "Българска армия", която ще отвори в 10:00 часа сутринта и ще работи до края на първото полувреме, както и от касата на улица "Гурко".

А ето защо дисциплинарната комисия глоби ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички